Πώς να διατηρήσετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone σας για μεγαλύτερο διάστημα το καλοκαίρι.

Πώς να διατηρήσετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone σας για μεγαλύτερο διάστημα το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κρατάμε τις συσκευές μας σε καλή κατάσταση. Η μπαταρία είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός smartphone, αφού κρατάει το τηλέφωνό σας “ζωντανό”. 

Για να λειτουργεί το iPhone σας καλά, ειδικά στις καλοκαιρινές διακοπές, πρέπει να φροντίζετε την μπαταρία του. Δείτε μερικές συμβουλές για να κρατήσετε την μπαταρία του υγιή για περισσότερο καιρό.

1. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας

Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης σας σε επίπεδα που δεν είναι υπερβολικά φωτεινά, ώστε να μειωθεί και η κατανάλωση ενέργειας της μπαταρίας.

2. Αποφύγετε την υπερβολική θερμότητα

Η υπερβολική θερμότητα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μην αφήνετε το iPhone σας σε ζεστά μέρη, όπως το αυτοκίνητο ή στον ήλιο στην παραλία. Επίσης, αποφύγετε την υπερβολική χρήση της συσκευής σε ζεστές συνθήκες.

3. Κλείστε μη χρησιμοποιούμενες εφαρμογές

Οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο καταναλώνουν ενέργεια. Κλείνετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε για να εξοικονομήσετε μπαταρία. Έτσι, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το iPhone σας θα έχει αρκετή μπαταρία για να καταγράψετε όλες τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις.

4. Ρυθμίστε την αυτόματη απενεργοποίηση

Ρυθμίστε το iPhone σας να απενεργοποιείται αυτόματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αδράνειας, για να εξοικονομήσετε ενέργεια και μπαταρία.

5. Επιλέξτε πιστοποιημένα μεταχειρισμένα iPhone

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο iPhone με καλή μπαταρία, τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα iPhone από τη Second Go είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με 69 σημεία ελέγχου ποιότητας, μπαταρία από 85% και άνω και 2 χρόνια εγγύηση από την iRepair, έχετε άριστη λειτουργία σε προσιτή τιμή. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας ξέγνοιαστοι, χωρίς να ανησυχείτε για την απόδοση της συσκευής σας.

 

Η σωστή φροντίδα της μπαταρίας του iPhone σας είναι κρίσιμη για την μακροπρόθεσμη απόδοση της συσκευής, ειδικά κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και επιλέγοντας ένα πιστοποιημένο μεταχειρισμένο iPhone από τη second go, μπορείτε να απολαμβάνετε αξιόπιστη και μακροχρόνια χρήση, Ζήστε το καλοκαίρι σας στο έπακρο, με τη σιγουριά ότι το iPhone σας θα είναι πάντα εκεί όταν το χρειάζεστε.