Στη second go… δεν παίζει “Oops” – Τι κάνει τα certified μεταχειρισμένα μας iPhone ξεχωριστά

Στη second go… δεν παίζει “Oops” – Τι κάνει τα certified μεταχειρισμένα μας iPhone ξεχωριστά

Στη σημερινή εποχή, η επιλογή ενός μεταχειρισμένου smartphone είναι μια οικονομικά συμφέρουσα κίνηση, αλλά ταυτόχρονα συνοδεύεται από ανησυχίες: Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η συσκευή θα λειτουργεί άψογα; Ποιος με διαβεβαιώνει ότι δεν θα αντιμετωπίσω τεχνικά προβλήματα;

Η second go, έρχεται να δώσει λύσεις σε όλους τους προβληματισμούς σου. Πάμε να δούμε γιατί.

Πιστοποιημένη ποιότητα από τους iRepair Experts

Η μεγαλύτερη ανησυχία των περισσότερων όταν επιλέγουν ένα μεταχειρισμένο smartphone είναι η ποιότητα και η κατάσταση της συσκευής. 

Στη second go, κάθε συσκευή που φτάνει στα χέρια σου έχει ελεγχθεί αυστηρά σε 69 σημεία από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της iRepair, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι κάθε iPhone είναι πλήρως λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση. Δεν πρόκειται για ένα απλό μεταχειρισμένο τηλέφωνο, αλλά για μια συσκευή που έχει περάσει από ενδελεχείς ελέγχους και έτοιμη να σου προσφέρει την απόδοση που περιμένεις.

Προσιτές  τιμές χωρίς συμβιβασμούς

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του να επιλέξεις τη second go είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις υψηλής ποιότητας iPhones σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου smartphone δεν σημαίνει πλέον συμβιβασμούς στην ποιότητα ή τον σχεδιασμό. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 149€, μπορείς να αποκτήσεις το iPhone που πάντα ήθελες, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Κι αν θέλεις ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να πληρώσεις και σε 3 άτοκες δόσεις με Klarna.

Ασφαλείς αγορές με 2 χρόνια εγγύηση

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου smartphone μπορεί να είναι ρίσκο όταν δεν υπάρχει εγγύηση. Στη second go, όμως,κάθε iPhone συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση μέσω της iRepair, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αξιοπιστία για κάθε συσκευή που αγοράζεις.

Υποστήριξη της κυκλικής οικονομίας

Κάθε φορά που αγοράζεις από τη second go, κάνεις μια υπεύθυνη επιλογή για το περιβάλλον. Προσφέροντας σε μεταχειρισμένα smartphones μια δεύτερη ζωή, βοηθάς στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων και στην ενίσχυση της βιωσιμότητας. Η τεχνολογία μπορεί να προχωράει γρήγορα, αλλά στη second go, πιστεύουμε στις δεύτερες ευκαιρίες – τόσο για εσένα όσο και για τον πλανήτη μας.

Στη second go, η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια είναι εγγυημένες. Κάθε συσκευή είναι πιστοποιημένη, προσιτή και συνοδεύεται από εγγύηση – γιατί στη second go, “Δεν παίζει oops!”.