Υπάρχουν διαφορές μεταξύ μεταχειρισμένου και certified μεταχειρισμένου iPhone;

Υπάρχουν διαφορές μεταξύ μεταχειρισμένου και certified μεταχειρισμένου iPhone;

Στην εποχή της τεχνολογίας, η αγορά smartphone αποτελεί έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα. Με τη διαρκή αναβάθμιση των μοντέλων, η απόκτηση ενός νέου iPhone μπορεί να αναδειχθεί ως μια σημαντική απόφαση. 

Ωστόσο, μεταξύ της επιλογής για ένα μεταχειρισμένο iPhone και ενός πιστοποιημένου μεταχειρισμένου iPhone υπάρχουν διαφορές που αξίζει να εξεταστούν προσεκτικά. Από την ποιότητα και την αξιοπιστία έως την τιμή και την υποστήριξη του προϊόντος, οι διαφορές αυτές επηρεάζουν την τελική απόφαση του καταναλωτή. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις διαφορές μεταξύ των δύο επιλογών και πώς μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία του χρήστη.

Πιστοποίηση Ποιότητας:

  • Μεταχειρισμένο iPhone: Ένα μεταχειρισμένο iPhone μπορεί να προέρχεται από οποιονδήποτε πηγαίνει το τηλέφωνο στην αγορά μετά τη χρήση του, χωρίς περαιτέρω ελέγχους.
  • Certified Μεταχειρισμένο iPhone second go: Τα certified μεταχειρισμένα iPhone, περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας 69 σημείων από εξειδικευμένους τεχνικούς. Πιστοποιητικά εγγυώνται την αρτιότητα της συσκευής.

Κατάσταση και Εμφάνιση:

  • Μεταχειρισμένο iPhone: Η κατάσταση ενός μεταχειρισμένου iPhone μπορεί να ποικίλει, και η εμφάνισή του εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης του προηγούμενου κατόχου.
  • Certified Μεταχειρισμένο iPhone second go: Τα certified μεταχειρισμένα iPhone είναι σαν καινούργια και 100% λειτουργικά. 

Εγγύηση:

  • Μεταχειρισμένο iPhone: Συνήθως δεν παρέχεται εγγύηση, εκτός αν προέρχεται από ιδιώτη που προσφέρει τη δική του εγγύηση.
  • Certified Μεταχειρισμένο iPhone second go: Συνοδεύεται από εγγύηση 24 μηνών για την συσκευή και 12 μηνών για τη μπαταρία, παρέχοντας ασφάλεια για ό,τι και να συμβεί.

Τιμή:

  • Μεταχειρισμένο iPhone: Συνήθως φθηνότερο από ένα κανούργιο iPhone, αλλά η τιμή διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση. 
  • Certified Μεταχειρισμένο iPhone second go: Λίγο πιο ακριβό από το μεταχειρισμένο, αλλά σίγουρα πιο προσιτό από ένα καίνουργιο iPhone. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η εγγύηση ενός μεγάλου retailer όπως η iRepair.

Τελικά, η επιλογή του Certified Μεταχειρισμένου iPhone second go μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνδυασμό αξίας και ποιότητας. Με την εγγύηση της iRepair και τη σιγουριά που παρέχει, ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να αποκτήσει ένα iPhone που πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.